Хостинг пакети

Посетете ја страната за нарачка како би ги погледнале услугите кои ги нудиме. Со пристапување на постоечките корисници ќе може да направат нарачка на дополнителни опции.

КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ

Веќе имате регистрирано кориснички профил кај нас? Доколку имате, кликнете подолу за да се најавите во системот, а воедно и управувате со вашата корисничка сметка.

Најнови корисни информации

New Location - USA, New York 29 Jan 2024

We are proud to announce new location for our Cloud servers. Datacenter Teleport on Staten Island is very close to Manhattan. New York datacenter offers everything you need in a Tier 3+ Data... Повеќе »

Happy 2024! 20 Dec 2023

We have launched an 2024 promocode for 40% off recurring service payments. That means any Cloud or Dedicated server will be 40% off ordered within 15th of December 2023 and 31st of January... Повеќе »

New SEPA account - Revolut, Terms of Service and Privacy Policy updated 20 Jul 2023

We are happy to announce that we are changing our SEPA bank to Revolut. This will improve processing and allow features like Revolut.pay and automated processing for incoming funds. If you... Повеќе »